Vaikka ulkona sataa ja on melko synkkää niin ei se minua ainakaan haittaa. Ihanat syksyn tuoksut ilmassa.. :) Tänäänhän tuo jäniksenmehtuukin alkoi, mutten vielä lähde metsälle. Kerkiää myöhemminkin.. Illalla kuitenkin kouluun meno.

Olen ahkerasti käynyt viime viikkoina lenkillä sekä koittanut  monipuolisesti urheilla. Tänään varmaankin vuorossa taas uimista. Käyn Kunnonpaikassa Siilinjärvellä. Se on oiva paikka kunto-uijalle. Huomenna olisi sitten vuorossa se kauan odotettu METKO! -->Metsä- ja työkonenäyttely Jämsässä.

On se muuten ihanaa muutoinkin kun alkaa tämä "normaali"rytmi kesän jälkeen. Kouluun oli yllättävän mukava palata.. Ja vielä kun ajattelee että on jo toinen vuosi menossa.. Hintaa sillä 80 euroa, mukaan luettuna kaikki. Siitä varmasti monenlaista hyötyä, jos meinaa sen yrityksen perustaa. Minulla on jonkinlainen identiteettikriisi menossa töiden suhteen. En oikein tiedä mitä haluan tulevaisuudelta. Olen kuitenkin melkein aina touhunnut nuiden koneiden kanssa. Ja jos sitä nyt alaa vaihtaisi, niin mitäs sitten jos homma ei onnistukaan? Tässä ollaan isojen kysymysten äärellä.

Tilasin muuten viimeviikolla tuon Iskelmaprinssi-elokuvan. Eilen se saapui ja heti se oli katsottava! Se oli edelleen yhtä hyvä kuin ennenkin! Se on suorastaan loistava! Pikkutyttönä muistan miten ihastuin siihen tummaan poikaan, ja komealta se vieläkin näytti.. ;) Hieman taustatietoja tutkiessani huomasin että yksi päähenkilöistä onkin Viron kansalainen. Ilmankos niin samettinen ääni ja aksentti erilainen! Mutta ihana <3   http://www.youtube.com/watch?v=EU5eUm16les  Mutta tässä   tässä eräs toinen kappale..

Tässäpä tätä taas tältä erää. Toivon että laitatte kommentteja tästä blogista!