jep... Ne alkaa jo aikalailla lähestymään, siis Seurakuntavaalit 2010! Nyt uudistuksena on, että jo 16-vuotta täyttäneet voivat antaa äänensä. Itse lähden ehdokkaaksi vaalihin. Toivon että tavoittaisin nuoriä äänestäjiä, tietenkään unohtomatta iäkkäämpiä ihmisiä. Asian tiimoilta voi minuun ottaa yhteyttä. On todella hyvä fiilis vaalien suhteen kun tiedän että minulla on takana tukijoukkoja, kiitos Maaningan Keskustanuorille etenkin... ;) Minun pitäisi tällä alkaa perustelemaan ryhmää tuonne facebookiin, mutta se on vasta ajatus tasolla menossa.

Sitten hiukkasen toisenlaisiin aiheisiin. Olen tässä tämän päivän pohtinut taas, että mitä sitä haluaisikaan tältä elämältä. Lähinnä koulutuksen kannalta. Nykyään on varmaankin "liikaa" valinnanvaraa, joten ei ainakaan meikäläinen enää osaa valita "miksi isona haluaa".. Välillä kun tuntuu että kaikki kiinostaa.. ;) Kohta olisi lähdettävä ajelemaan kohti Kuopiota, illaksi kouluun.

Tein äsken tuossa reilun tunnin reippaan lenkkeilyn ja ai että se tuo syksyinen ilma on raikas ja miten kaunis luonto onkaan kaikkine väreineen! Kyllä sitä huomaa miten viimekuukausien aikana on kunto kasvanut.. Vaikka ei tuota urheilua muutoin huomaakaan, mutta pääasia että itsellä on mukavaa.. :D