Oi, olipas ihana suorastaan nukkua aamulla pitkään. Tyttäreni oli tämän päivän kotona joten ei tarvinnut herätä sen vuoksi aikaseen.

Vaikka kello on vasta kaksi iltapäivällä, olemme saaneet paljon aikaan. Vierailimme ystäväni ja hänen pienen vauvan luona heti aamusta. Tyhjensin heiltä 4 mustaherukka puskaa. Sain kotiin tuomisiksi myös sieniä ja yrttejä. On se ihanaa kun on tuollaisia ystäviä! <3 Tässä parasta aikaa mehustamme marjoja ja kuivattelen uunissa yrttejä. Mitkä tuoksut kodin valtaakaan!! Samalla hieman siivoulu hommia tehty.

Olen kohtuullisen aktiivinen toimimaan poliittisessa nuorisojärjestössä. Huomenna olisi tapahtuma Karttulassa, jossa ystäväni joka on ehdolla eduskuntavaaleihin ensi keväälle on myös mukana. Sain tapahtumasta tiedon vasta eilen joten täytyy katsoa saisiko asiat järjesteltyä niin että pääsisi mukaan..

Tämä päivä on mitä oivallisin vapaapäivälle. Ei ole edes sdatanut vielä vettä, vaikka eilen tuli koko päivän.. Tästä päättelemällä onni on joskus myötä!  

Vielä tuohon lisäyksenä, että voi mikä vauvakuume minut on vallannut.. Olisi ihana jos saisi vielä lapsen.. On jopa haikea mieli kun näkyy ympärillä odottavia äitejä... Kyllä se vaan on niin että ei niitä tehdä, niitä saadaan jos niin on tarkoitettu!