Auts, eilen ottivat kaikki 4 viisuria pois suusta! Aika kipeää aikaa siis viettelen kotosalla. Mutta jotain hyvääkin sentään tuli tietoon, kun pääsen taas ensi viikolla takaisin "opettamaan". Minulla kun ei VIELÄ ole niitä opettajan papereita niin en saa vakinaista virkaa ja hyvä ollakin välillä oman alan kenttähommissa niin pysyy tatsi työhön. :) Olen kyllä jo kaivannut oppilaita ja kolleegoita todella paljon! Kun menee aamulla töihin, se tuntuu samalla kuin menisi kotiin.

Äkkiä nämä viikot vierivät eteenpäin! Älysin juuri, että tammikuukin on jo paremmalla puolella ja kohta ollaan helmikuussa. Mahdotonta suorastaan!

Tässä ollaan pikkuhiljaa aloitettu valmistelemaan niitä vaalijuttuja. Vaaleihinhan ei ole enää pitkä aika! Muuten minulta jäi ensimmäinen kirkkokokous välistä eilen johtuen tuosta viisureiden leikkauksesta. :/ :( Mutta toivotaan ettei näin käy enää toistakertaa.

                  Tässäpä lyhdyn kuva omasta pihasta! Tosin kevääseenhän tässä jo mennään kovaa vauhtia, mutta kuitenkin. ;) 

 

   Ja tässä vielä kuva tyttäreni synttärikakusta jonka tein hänelle. Ei kerennyt viikko sitten synttäreiden aikaan kuvaa lisätä. Pienoiseni on jo 3-vuotias! <3