Nyt ollaan onnellisesti takaisin kotona. Olin mukana Keskustan risteilyllä Riikassa. Oli mukava nähdä reissulla paljon tuttuja sekä saada uusia ystäviä. Myös vierailu Latviassa oli loistava! Reissussa sain paljon uusia ideoita sekä uutta tietoa varsinkin ajatelleen seurakunta sekä eduskuntavaaleja, vaikkakaan en jälkimmäisessä itse ole ehdolla. Reissu meni kaikinpuolin moitteettomasti. Mukana oli myös paljon puoluejohtoa. Riikassa oli sunnuntaina n.+20 astetta ja ihmiset olivat jopa ilman paitaa aurinkoa ottamassa terasseilla. Kyllä tuntui tämä suomen ilmasto kylmälle sen jälkeen, vaikka olihan tuo mukava jo kotiinkin tulla.

 

 

Tässä pitäisi nyt toden teolla keskittyä niin seurakuntavaaleihin kuin kouluhommiinkin. Olen miettinyt, millä saisin nuoria mukaan seurakuntavaaleihin ja ylipäätään äänestämään. Täytyy varmaan ainakin Facebook-ryhmä perustaa.

Muutoin tämä elämä menee normaali raiteilla. :) Onhan se tuo suomenkin syksy ihana! Äsken kävimme tytön kanssa ulkoilemassa ja samalla keräsimme lehtiä ulkoa, joista teemme taideteoksia sormivärien kanssa.