Raskausviikot on jo melko pitkällä. Aika suorastaan tuntuu kiitävän eteenpäin. Viikkoja on nyt 18 kasassa :) Liikkeitäkin tuntuu jo mukavasti masussa. Tämä raskaus on taas sotkenut muutenkin hormoonit kokonaan. Mahdoton vimma kaikenlaiselle näpertelylle on menossa. Olen jokapäivä lisännyt kasvimaan kokoa, vaikka olen aina edellisenä päivänä päättänyt etten enää sinne kasvia lisää. Eilen perustin sitten akvaarion, jotta on jotain mitä hoidella, tosin kalat vielä puuttuvat koska vesi arvot saatava ensin kohdalleen.. Plus tämä kaikki siivous intoilu. Ja niin, viikko sitten piti jo kirpparilta ensimmäiset vaatteet ostaa, ne tosin olivat todella edullisia hankintoja ja sopivat kummalle vaan tulee sitten tyttö tai poika. Niin ja muutaman viikonpäästähän sen jo tietää kumpi sieltä on tulossa.

Vaikka miellä on jo 3 vuotias esikoinen ja en tiedä tekevätkö muut muuta kuin esikoista odottaessa tulevalle isälle isyyspakkausta, niin minä tein tänään sellaisen. Tosin ehkä syynä sekin ettei isäntä sellasta saanut esikoista odottaessamme. Tässäpä kuva pakkauksesta.

 

Pahoittelen kuvan laatua, mutta jospa siitä jotain selvää saisi. :)

Tämä meidän isyyspakkaus sisältää:

2 energiajuomaa

levy suklaata

tutti

vauvan pesuaine ja sinkkivoide

autolelu

kumihankoja paketti

viinapullo

ja tietysti se saatekirje :)

Siinä isille jos jonkinlaista tavaraa tulevaa koitosta varten. Mietin myös jossain vaiheessa lahjakorttia vaikka s-ryhmälle, jotta isi voisi sen käyttää sitten vaikka isin ja äitin yhteiseen rentoutumiseen.. Täytyy katsoa vieläkö sen siihen hommaan mukaan. (ps. meidän isi ei lue onneksi tätä blogia.. )