Alkaa jo hirvittää, miten lähellä se joulu jo onkin.. Alle kuukausi.. Tosin olen aloittanut jo jouluvalmistelut. Kaapit on jo siivottu ja kuivakakut tehty pakkaseen. Piparit ja pullat odottavat tulevana viikonloppuna vuoroaan. Tässä koitan parasta aikaa etsiä hyvää pipari ohjetta jos tekisin myös piparitalon koristeeksi. Myös joulukortit on kirjoitettu, ne odottavat enää postimerkkejä sekä postitusta. Tuntuu että ei tarvitse ressata kun tekee pieniä asioita jo valmiiksi! :) On tuota touhua opiskelujenkin kanssa joulukuussa niin paljon. Lahjoistakaan ei enää montaa puutu. Tänä vuonna tehtiin päätös, että 3 lahjaa riittää meidän tytölle. Tulee niitä paketteja kuitenkin myös sukulaisilta ja kun neidin 3 vuotis synttärit ovat jo tammikuun alussa.

Iskä ja äiskä pääsevät 4 joulukuuta viettämään hieman vapaata Tallinnaan. Samalla loput jouluostokset meinasin hoitaa. Ja pääsee hieman rentoutumaan. :) Toivon vaan että kelit olisi kohdallaan. En kaipaisi silloin tuulta taikka kovaa pakkasta. Muutama aste pakkasella olisi sopiva.

Ensi vuoden puolella alkaa sitten tosissaan ne vaalihommat pyörimään kunnolla.. Olen Hiltusen Kaisan tukiryhmässä ja kyllähän tavoite on saada Kaisa eduskuntaan!!! ;)

Mutta siitäpä sitten myöhemmin lisää.. :)